Vol vendre la seva propietat amb nosaltres?

Full MS treballa actualment amb un mètode de venda basat en l’empremta digital i amb això podrem exposar la venda del seu immoble davant les persones que estiguin buscant un habitatge com el seu. Assegurant-nos una venda ràpida.

 

Tenim en compte que el seu immoble és molt important per a Vostè, per la qual cosa les visites seran exclusivament amb persones que realment estiguin interessades en la compra.

 

Un dels nostres assessors pot visitar de manera presencial el seu immoble, en el qual es realitzarà una valoració d’aquest, per a oferir-li informació de valor de mercat i arribar a un acord de venda. Tot segons les seves necessitats.

 

Full Ms seguirà uns passos molt marcats per a arribar a la meta: la venda del seu immoble.

 

  1. Assessorament personal
  2. Preu competent de mercat
  3. Comercialització exclusiva
  4. Plantejament de visites
  5. Negociació contractual professional
  6. Servei post-venda integral

Compra venta

Necessita que el representem en tràmits de compra-venda? Full MS l’acompanyarà a tot en procés amb tal d’arribar a l’èxit i aconseguir allò que tant vostè com la seva família necessiten. Si està interessat a adquirir un immoble i no sap com afrontar una reunió amb la propietat i/o intermediari, deixi que Full MS sigui la seva veu

En cas de necessitar assessorament relacionat amb finançament, a Full MS podem oferir-li un estudi financer totalment gratuït. Podem oferir-li informació relacionada amb la financiació que vostè pugui necessitar.

Full MS Servicios
Servicio Inmobiliaria

Administració de lloguers

Sap vostè que un immoble tancat por generar més despeses que si el tingués llogat? El pas del temps deteriora els immobles tancats i també suposa una despesa de manteniment.

Sabem que el seu immoble és important per a vostè, que té una història, una vida i sobretot que ha suposat un gran esforç. És per això que nosaltres ens adaptem al 100% als requisits que vostè cregui importants per llogar el seu immoble. Estarà informat en tot moment durant el procés de visites i la selecció de clients interessats, tant se val si es un immoble industrial, comercial o una vivenda.

També li oferim la opció de contractar una assegurança de vivenda o impagament, amb la que vostè tingui la tranquil·litat de mantenir el seu immoble en les millors condicions i que mai pateixi una situació inesperada.

Serem nosaltres qui estarem en contacte continu amb els llogaters que resideixin al seu immoble, de manera que vostè serà informat en tot moment de qualsevol informació relacionada amb la seva vivenda, sense haver de preocupar-se per contactar o que li contactin constantment. 

Gaudeixi del seu temps i dels seus que nosaltres serem qui ens encarregarem de la cura total del seu immoble.